Menu

Luminarc Diwali Marble

Vier Diwali op stijlvolle wijze met de Luminarc Diwali Marble-collectie. Deze prachtige collectie van glas- en keramiekproducten is versierd met een elegant marmeren patroon en is perfect voor het serveren van feestelijke maaltijden en bijeenkomsten. Bekijk nu onze selectie van servies, stemware en meer uit de Luminarc Diwali Marble-collectie.

Artikel geschreven door Eluar op 1 januari 2023


Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om uw tafel op te leuken tijdens speciale gelegenheden?

Kijk dan eens naar de Luminarc diwali Marble-collectie.

Deze prachtige collectie van glas- en keramiekproducten is versierd met een elegant marmeren patroon.
Of u nu op zoek bent naar een mooie manier om uw gasten te serveren of gewoon op zoek bent naar een chic aanvulling op uw tafel, de Luminarc Diwali Marble-collectie heeft voor ieder wat wils. 

Oorsprong van Luminarc Diwali Marble

luminarc is een merk van glaswerk dat eigendom is van het Franse bedrijf Arc International.

Arc International is een Frans bedrijf dat is gevestigd in Arques, Frankrijk. Het is een fabrikant van glaswerk en tafelproducten en staat bekend om het produceren van een breed scala aan producten, waaronder stemware, barware en servies. Het bedrijf werd opgericht in 1825 en heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardig glaswerk en andere tafelproducten.

Naast zijn eigen merk, Luminarc, produceert het bedrijf ook producten onder een aantal andere merknamen. Arc international is een van de grootste producenten van glaswerk ter wereld en zijn producten worden verkocht in meer dan 150 landen over de hele wereld.

Luminarc Diwali Marble

Diwali Marble Serviesset

Het Luminarc Diwali Marble Serviesset is een eetgerei dat deel uitmaakt van de Luminarc Diwali-collectie, die is geïnspireerd op het Hindoe-feest van Diwali, ook wel het "feest van de lichtjes" genoemd. Dit is een belangrijk jaarlijks feest in de Hindoe-cultuur. Het viert de overwinning van het goede op het kwade en markeert het begin van het nieuwe jaar volgens de traditionele Hindoe-kalender. Het feest duurt vijf dagen en wordt gevierd door mensen over de hele wereld, hoewel het vooral populair is in India, Nepal en andere landen met een grote Hindoe-bevolking.

Tijdens Diwali worden huizen en straat versierd met lichtjes, kaarsen en lampjes. De mensen dragen ook vaak nieuwe kleren en maken gebruik van bloemen en andere versieringen om hun huizen op te fleuren. Er worden ook veel gebeden en offers gebracht aan de goden, en er worden speciale rituelen uitgevoerd om het nieuwe jaar te vieren.

Een van de belangrijkste activiteiten tijdens Diwali is het uitwisselen van cadeaus met vrienden en familie. Het is ook gebruikelijk om samen te komen voor feestelijke maaltijden en andere activiteiten, zoals het spelen van spellen of het bekijken van vuurwerk.

Diwali is een tijd van vreugde en viering, en het is een belangrijk moment om dank te betuigen aan de goden en om verbinding te maken met anderen. Het is een unieke kans om de rijkdom en diversiteit van de Hindoe-cultuur te ervaren en te vieren.

De link tussen marmer en het Hindoe-feest van Diwali in de Luminarc Diwali Marble-collectie is simpelweg dat de collectie geïnspireerd is door het feest en producten bevat die zijn versierd met een marmeren patroon. Het marmeren patroon wordt waarschijnlijk gebruikt als een ontwerpelement om een tikkeltje elegantie en sophistication aan de producten in de collectie toe te voegen. Het is echter geen traditioneel of cultureel symbool dat is verbonden met het Diwali-feest zelf, maar eerder een moderne ontwerpkeuze van de ontwerpers van Arc International.

Stijlvolle aankleding van de feesttafel met glas- en keramiekproducten

De Luminarc Diwali Marble-collectie is een unieke en stijlvolle manier om uw feestelijke maaltijden en bijeenkomsten op te leuken.
Deze prachtige collectie van glas- en keramiekproducten, geïnspireerd door het Hindoe-feest van Diwali, is versierd met een elegant marmeren patroon.

Of u nu op zoek bent naar een mooie manier om uw gasten te serveren tijdens een Diwali-viering of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle aanvulling op uw tafel, de Luminarc Diwali Marble-collectie is een uitstekende keuze.

Bovendien zijn deze producten gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor dagelijks gebruik in de vaatwasser.

Maak uw volgende feest of bijeenkomst nog specialer met de Luminarc Diwali Marble-collectie.

Benieuwd?

Onze telefoonlijn is verlegen, maar onze inbox is altijd in voor een praatje! 😄

Gidsenlaan 114, 9990 Maldegem

+032 485 936601

Nieuwsbrief
Volg Eluar

© Eluar. All Rights Reserved.